edición general
10 meneos
 
Este envío tiene varios votos negativos. Asegúrate antes de menear

Criterio: Miedo social a expresarse en Cataluña, entrevista a Francesc de Carreras (La Razón)

Virgulilla reproduce una gran entrevista aparecida ayer en LA RAZON a uno de los representantes de Ciudadanos por Cataluña, el profesor de Derecho Constitucional Francesc de Carreras, viejo luchador por las libertades, "de los de antaño".

| etiquetas: política
  1. Otros artículos de interés sobre lo sucedido en Girona el otro día:

    Criterio: 'Aturem' a Boadella, por David Gistau
    www.e-dazibao.com/criterio/archivos/000963.html

    LIBERTAD DIGITAL: Que encarcelen a Boadella, por J. G. Domínguez
    www.libertaddigital.com/opiniones/opi_desa_28683.html

    INTERNOSTRUM (en castellano/español) La sinceridad de los "maulets"
    internostrum.com/tradurl.php?linkdesc=&direccio=ca-es&inurl=ht

    e-NOTÍCIES La sinceritat dels maulets, por Emiliano Jiménez
    www.e-noticies.com/2005/12/15/popups/popImprimirElemento_asp_idSeccion

    *******************

    Ya en ello, otro gran artículo de Emiliamo Jiménez

    e-NOTÍCIES La memòria selectiva de Joan Saura
    www.e-noticies.com/2005/12/16/popups/popImprimirElemento_asp_idSeccion

    INTERNOSTRUM (en castellano/español) La memoria selectiva de J. Saura
    internostrum.com/tradurl.php?linkdesc=&direccio=ca-es&inurl=ht
  2. Em fa pena de veure que hi ha gent que reclama la seva espanyolitat a catalunya i, a sobre, ho fa atacant la catalanitat.

    Però el pitjor és aquest victimisme. Ningú no té problemes per parlar castella a catalunya! A totes les administracions t'atenen en aquesta llengua, a tots els bars t'atenen en aquesta llengua, a tots els cinemes pots veure pel·licules en aquesta llengua. Això, que per a qualsevol país pot semblar normal, per a catalunya no ho és, doncs tot això no pass quan la teva llengua és la catalana!

    Per què aquesta mania persecutòria contra la gent que us acull? Vosaltres podeu reclamar la vostra espanyolitat i nosaltres ho no podem fer perquè som feixistes o no sé què! Au home, aneu a pastar, maty!

    El millor de tot és que aquestes noticies cada vegada te les voten menys, de la qual cosa me n'alegro. Tu diras que és per la por que no les voten, però en realitat saps que és perquè la gent no és idiota.

    La gent ja sap el que és això de Ciutadans de Catalunya. Si no fos pel director aquell de teatre no es menjarien ni 1/4 de roscu. El seu "suposat" esquerranisme és per intentar donar una mica de credibilitat a un projecte que no s'aguanta per enlloc. La visita a la web tira per terra tots els intents que fan de cares a la galeria de mostrar-se "centrats", tot son insults, crides a l'odi, ridiculització de tot allò català... En fi, i a sobre amb el premi de la fundació Gregorio Ordóñez. Aixó dóna una idea de l'ideari polític de Ciutadans de Catalunya. La dona que presentava/participava a l'acte de Girona ha col·laborat amb la FAES que, com suposo que deus saber molt bé, és la fundació de l'Aznar.

    A part, no pares de fer referència a Criterio.es, on la majoria de fonts d'informació son: Libertad Digital, La Razón, el Mundo i l'ABC. Bé, ja està TOT dit.

    Així doncs, queda claríssim qui està al darrera de tot això.

    Però és que a part, deixa'm dir-te una cosa. Moltes informacions que apareixen en aquests llocs son del tot incorrectes. Intentar trobar i mostrar relacions entre ERC i Maulets i l'estupidesa més gran que he vist. Demostra un desconeixement total del moviment independentista. Aquest desconeixement és totalment legítim, però clar, s'eescriuen coses i es fa el ridicul.

    I em penso que ja no em deixo res més.
  3. Jo no reclamo res, solsament sóc un ciutadà, amparat amb La Declaració Universal de Drets Humans, els Tractats Europeus, la Constitució Espanola i l'Estatut vigent.

    Abans de qualsevol debat ideològic està la defensa dels principis fonamentals de qualsevol democràcia, com, per eixemple, la llibertat d'expresió, sense cap mena d'intimidació, respectant l'Estat de Dret.

    El problema no és pas entre els ciutadans catalans, sinó que son les ADMNISTRACIONS CATALANES les que no respecten reiteradament les lleis fonamentals.

    Jo referencio preferentment els diaris exclusivament digitals. Dels escrits en català: e-Notícies i Vilaweb.

    Sobre la resta, cadascú es llibre de llegir i pensar com vulgui, sempre que es respectin els principis democràtics i la bona educació.
comentarios cerrados

menéame