edición general
863 meneos
12671 clics
Se viraliza un ácido sketch de Polònia (TV3) muy crítico con el Govern de Torra

Se viraliza un ácido sketch de Polònia (TV3) muy crítico con el Govern de Torra

En la pieza, el programa de sátira política reúne a los "clones" de los Consellers del Govern para someterles a un test sobre el Procés. Políticos como Quim Torra, Roger Torrent, Elsa Artadi y Pere Aragonés comienzan a mostrarse en apuros cuando empiezan las preguntas serias: ¿Qué haréis para aprobar los presupuestos? ¿Qué trabajo hace exactamente Quim Torra?

| etiquetas: tv3 , polònia , catalunya
  1. #283 El hecho es lo que importa.
  2. #295 En fin, tiene pasta y hace cosas ¿Y?
  3. Para reforzar y constatar la realidad de que un par de vídeos de TV3 críticos con el CDC no anulan ni el sectarismo ni la falta de pluralidad de TV3: como dice @Schrödinger_Katze, en TVE se han emitido estos últimos años (con Rajoy gobernando) los especiales de Navidad de José Mota, en los que Mota da caña a PP, PSOE, PODEMOS, etc.

    ¿Significa eso que TVE nunca ha estado manipulada, en particular con el PP? Ni de broma: es una falacia de libro, eso de buscar un ejemplo y hacerlo pasar por la tendencia general (se llama cherry picking).

    No digo esto para los sectarios sin remedio, lo digo para el resto que pueda leer este comentario, para que reflexione sobre ello.
  4. #302 Que la gente opina sin saber! :roll:
  5. #304 Creo que opino conociendo la linea editorial del medio en cuestión. Igual piensas que ese concepto solo se aplica a otros medios.
  6. #220 Tranquilo no es el ADN, se te pasa si te sacas las gafas de cuñado.
  7. #194 No está escrito desde ninguna perspectiva independentista, eso a este gag se lo das tu. Es más en el la pregunta que tu te tomas cómo más indepe; la de las leyes anuladas por el constitucional, lo que quiere decir es justo lo contrario de lo que tu lees. El gobienro le a ofrecido cómo parte de las cosas que están en la mesa si se negocia restablecer las leyes anuladas por el constitucional. Lo que reclama el sketch es que se ponga a NEGOCIAR, esas leyes, los presupuestos, inversiones, con el gobierno español.

    Que Tv3 tiene y refleja con fuerza una perspectiva indepe. Si. Pero SIEMPRE da voz a otros políticos; cosa que en el resto de españa no pasa. El 99% de los debates sobre cataluña y el "problema catalán" en las diferentes teles nacionales no había ni un independentista. Cosa que al revés en cataluña no lo he visto nunca. Que es un medio parcial, bien, dime uno, público o privado que no lo sea. Pero es que al final refleja la sociedad a la cual representa y no al revés. Xq poner a Tv3 cómo causa del independentismo es una lectura estupida, irreal y populista. Los datos lo demuestran.

    PD: Polonia esta dirigido y producido por un tal Toni Soler conocido independentista y no por eso deja de ser crítico. En cataluña y dentro del independentismo se ha hecho muuucha autocrítica. ¿Cuánta se ha hecho desde el lado constitucionalista?
  8. #261 ¿Al final el spin-off de Merlí será Pau?
  9. #308 Querrás decir Pol, no?
  10. #309 Cierto, se me ha escurrido el nombre :-)
  11. #214 #221 Si fuera tan fácil, ya me lo habríais puesto.
  12. #311 si no fueras un vago ya lo habrías encontrado
  13. #300 El retorn de les hores perdudes només va ser per als funcionaris! suposo que per a tu TV3 no tenia que informar del que va succeir aquell dia als carrers de les ciutats catalanes.

    Podria parlar de produccions com "polseres vermelles", "les tres bessones", "la catedral del mar", per demostrar la qualitat de TV3 que han triunfat a l'exterior i això sense parlar de totes les produccions que han triunfat a casa nostra "plats bruts", "polonia", etc...
    Respecte la "manipulació" que dius de TV3... dons segons estudis fets a l'estranger és la televisió més imparcial: elmurodelpuebloespanol.com/tv3-de-cataluna-el-medio-mas-imparcial-segu
    però suposo que tot això a tu te la porta fluixa!

    Es bastant patetic que treguis el tema del 3% que a part de no tenir res a veure amb el tema, és la típic topic que treuen tots els anticatalanistes (com tu) i jo no em rebaixare a parlar de tots els casos de corrupció de la resta de España perque seria entrar en el teu pesim joc!
    Es normal que no sepigues de que parlo sobre el PXC si ni t'has molestat en mirar els links que té enviat! i tampoc saps de que parlo sobre la famosa discusió del Cuní perque ni coneixes els progarmes de TV3.

    Pensa el que vulguis i si no t'agrada TV3 dons tens dos opcions: Una no la miris i l'altre t'aguantes i et fots! Perque TV3 es lider d'audiencia des de fa més de 10 anys i l'unica manera que deixi de ser un éxit es que la intervinguin (que tampoc és un tema que em preocupi perque només donaria més força a l'independentisme i una imatge patetica d'Espanya a la resta d'Europa)
    Ja conec el teu patetic discurs que sempre que pot ataca TV3 pero de les altres televisions no diu ni "pio" , el millor es que el teu discurs de "TV3 manipula" no afecta a la gent que veu televisió de Catalunya i a més cada cop hi ha menys gent que el compri.

    Sempre et queda TVE que encara que tothom sap que "realment manipula" i també la pagan amb els meus impostos a mi no em molesta (simplement no la miro, al igual que T5)
  14. #294 Ni la veo ni la conozco porque tú lo digas. Y es sesgada en relación al pruces desde mi punto de vista. Que es, por lo que parece, más objetivo que el tuyo. El hecho de que la veas más que yo no implica nada. Porque la ves con tus gafas independentistas y para ti todo es del color de la piruleta. Pues te van a dar mucho para el pelo. Pq en tu país de fantasía sois unos calzonazos acomodados que en cuanto haya conflicto civil (que es lo que andáis buscando los que son como tú) os van a cerrar la boca los vuestros.
    PD. - Prefiero que alguien como tú me considere jilipollas o payaso a tener que seguir oyendo tus argumentos vacíos. La educación se recibe en casa. Tú, por lo visto, no.
  15. #317 Da pereza hasta contestar. Primero, aprende a discutir sin insultar. Si no sabes, dedícate a otra cosa. Ni me conoces ni tienes ningún argumento para asegurar que mi opinión no es igual de plausible que la tuya. Eres catalán, y? Yo no. Yo soy Vasco. O sea que de fractura social te llevo 30 años de ventaja, chaval. Y de manipulación ideológica, de cualquiera de las dos partes, también. Metete tu supremacismo territorial donde te quepa. En Cataluña se vive demasiado bien para que tengáis huevos a plantear lo que se vivió en Euskadi en los 80 y 90. No tenéis valor. Y no asustais a nadie. Como mucho dais lastima a los que hemos pasado por ello y tenemos muy claro dónde llevan los modelos como los que defiendes tú. Ahora haznos un favor a ambos. Ignorame. Que yo voy a hacer lo mismo contigo. Un saludo.
  16. #324 A mí me bastaría conque algunos dejarais el discurso del menosprecio y del insulto continuos.

    Ah, que eso no porque el resto de españoles somos unas malas bestias encarnación de todo lo peor.
  17. #315 1) El retorn d'hores va ser per a tothom qui fes l'aturada. No em dius res del % que va seguir la supermegavagageneral que segons TV3 va triomfar aquell dia.
    2) Aquí ningú ha parlat de la qualitat de TV3. Si llegeixes veuràs que ja he dit que miro molt TV3 i que vomito amb T5 o A3, per ex. Això no hi té res a veure amb la manipulació que practica, que és evident i provada. Et recomano llegir més a en Monegal o mirar-lo a la sexta. Però, és clar! Segur que ell també és anticatalanista segons tu.
    3) Jo no haig de fotre'm. Ni ningú que pagui TV3. NI tampoc els seus treballadors, que n'estan tips de veure com van les coses a dins. Tampoc l'han d'intervenir. Quan us quedeu sense arguments ja voleu catalogar a qui us contesta amb el 155 i coses així. Jo només sóc un català que n'estava tip de convergència i de la manipulació i engany del pujolisme i que segueixo dient el que deia: TV3 manipula en els seus informatius. I la premsa catalana en general és còmplice de la corrupció que hi hagut a Catalunya i de no investigar cap dels podrimers que vam suportar en vint-i-pico anys de Conveniència i Unió.
    4) NO dic di pio de les altres TV? Si justament he començat dient que altres em fan vomitar. Com tota la gent que viu només en la seva bombolleta no llegeixes ni et preocupes d'entendre el que et diuen. TVE, ja ho he dit. El mateix mal rotllo.
    5) O sigui, de tot el que has dit, no m'has contestat a res i m'has tractat com si fos un defensor del 155 perquè ni t'has molestat a llegir el que dic. Vas bé,...
  18. #329 No és un tema que m'apassioni pero vale, parlem, Wikipedia:
    1- "La vaga va ser àmpliament secundada. Els estibadors del Port de Barcelona i del Port de Tarragona van secundar la vaga al 100%",
    "A l'ensenyament la vaga tingué un seguiment pràcticament total.",
    "Seguiren també la vaga treballadors de grans empreses, la banca, grans centres comercials, malgrat que les empreses no se sumaren a la suposada aturada."
    "Al conjunt de l'administració pública la seguí més del 70% dels treballadors."
    "El seguiment també que fou majoritari en els petites empreses, arribant al 88 % entre empreses tancades de forma parcial o total"
    Dons no sabria dir-te % però crec que la vaga va ser real i força important com per ser noticia durant tot el dia, i sobre la programació de TV3 d'aquell dia dons: "TV3 es van adherir a la vaga general, fet que no passava des de feia molt de temps"
    www.abc.es/play/television/noticias/abci-cancela-emisiones-apoyo-huelg
    Ara parlem de la neutralitat dels mitjans d'aquell dia, no?
    Segons un informe de "Media.cat" (observatori crític dels mitjans)
    TV3: Tertulians un 63% eren favorables a la independència, un 30% hi eren contraris i un 7%, neutres.
    TVE: Tertulians, hi havia un 0% de tertulians favorables a la consulta i un 100% de contraris. Tampoc n’hi havia cap a favor de la independència de Catalunya, tots hi eren contraris!
    www.media.cat/2017/10/20/article-155-tv3-neutralitat/
    Vaja, vaja, ara resulta que descobrim que a TVE no hi ha pluralitat però gent com tu segueix critican dia si dia també només a TV3
    2- jajajaja L'has encertada totalment, dons jo era lector de "El Periodico" (ara ja no perque només és una parodia del que va ser) i conec al Monegal des de molt abans que anes a fer "les espanyes" i tingues un programa a BTV. Aquest home te un odi a TV3 que no es normal i tot i que es crític no te res d'inparcial... curiosament ara que esta per la sexta només parla de TV3 (curios que parli d'una televisió autonómica en una tele estatal, segurament és perque es el que li demana la propia Sexta, no?)
    En fi si tu ets seguidor de un manipulador com Monegal dons em sap greu per tu! a mi no em veuras escoltant "semejante personaje", prefereixo escoltar crítics profesionals de veritat com "Jaume Figueras" o "Àlex Gorina"
    3- Així que segons tu (tens informació privilegiada)…   » ver todo el comentario
  19. #330 Tu entens el que et dic? 1) No va haver-hi vaga. Tots aquests seguiments que cita la viquipèdia es refereixen a l'aturada. Paral·lelament, sindicats minoritaris però molt ben tractats a TV3 van convocar vaga general i el seu seguiment va ser residual però TV3 va dedicar els telenotícies a parlar només de la vaga i d'aquells sindicats, confonent al personal. Fins i tot l'entrada de la wikipedia està influïda pel tractament de TV3: "Paral·lelament, l'1 d'octubre, després dels violents fets repressius durant la jornada electoral del referèndum sobre la independència de Catalunya, la Taula per la Democràcia decidí convocar una paralització social general, sota el nom d'Aturada de país, pel mateix 3 d'octubre. La composició d'aquesta plataforma gaudí de gran transversalitat, agrupant a entitats socials (Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural), organitzacions sindicals (CCOO, UGT, USOC) i organitzacions patronals (PIMEC, CECOT), entre moltes altres. La principal Associació empresarial, la Patronal Foment es mostrà contrària a la vaga. El motiu fou per a reivindicar la dignitat del poble català i denunciar la repressió de l'Estat espanyol contra la ciutadania de Catalunya."
    Doncs, a TV3, l'aturada de país, la que va tenir el seguiment que tu dius, no va existir i sí va triomfar la vaga residual dels "amiguets": CGT, CNT, COS, I-CSC i IAC,

    2) de TVE ja he dit tot el que havia de dir, tant ara com en el passat. Revisa sinó els meus posts.

    3) En Monegal critica per igual a TV3, TVE, T5, A3, etc. Que tu prefereixis a qui està en nòmina de TV3 és normal.
    Jo no tinc informació privilegiada, encara que en podria tenir perquè el comitè d'empresa de TV3 és nostre, mal que pesi als seus comisaris polítics, però no cal anar molt lluny per veure quina és l'opinió dels treballadors: cat.elpais.com/cat/2018/12/13/cultura/1544703761_687699.html (EL COMITÈ D'EMPRESA DE TV3 ES REBEL·LA CONTRA EL REPARTIMENT DELS SEUS ÒRGANS DE GOVERN)

    4) Carles Sabater? Madrid-Barajas? Corts Valencianes??? En la pròxima resposta em parlaràs del gat de Schrodinger???
  20. #320 Mare meva:  media
  21. #320 El problema del sketch de Montilla, por cierto, no es ese, y yo creo que lo había dejado claro. Lo que pasa es que a lo mejor has visto un minuto, te has dicho a ti mismo: "¡Ajá! Está diciendo que es clasismo y solo se burla de los blaveros subnormales. ¡No tiene ni idea de lo que habla!" y has escrito lo que has escrito.

    Porque reírse de los blaveros es siempre un fin muy loable, pero no lo es tanto reírse de Montilla por ser de Cornellà o de donde sea.

    Para lo demás, te redirijo a #96.
  22. #331 perdona... he dit una queixa dels treballadors de TV3 sobre la seva programació (que dius que està manipulada)
    No sobre repartiment d'òrgans de govern o drets laborals, que són queixes legítimes en totes les empreses públiques.
    En fi ja veig que tens molt clar la manipulació de TV3 i de la resta de televisions...
    Em sap greu que no puguis obrir la televisió per infórmate, es evident que no ens posarem d'acord i seguí discutint és una pèrdua de temps!
    Jo seguiré disfrutant del APM?, l'esta passant, o del joc de cartes!
  23. #335 Vaya, pobre...

    Está claro que tú te entrenas xD
  24. #338 Y aquí andas hablando en castellano xD
  25. #336 No paras de insultarme, y sin embargo, muestras una falta bastante alarmante de comprensión lectora y audiovisual. La burla a los blaveros, y a ver si me hago entender, es la burla a CAMPS. A CAMPS, joder. Creo que no es tan complicado. Y el sketch de "Sobiràpur", pese a los aspavientos, queda bastante claro en #332 que es, como muy tarde, de 2013, no de 2015, que es una fecha inventada.

    Y por mucho que se riera Montilla, ese "sóc de Cornellà" del sketch me sigue chirriando. A lo mejor es más inocente de lo que parece, pero hay demasiada tradición en el panorama humorístico catalán de hacer ese tipo de cosas (Buenafuente con su Neng es un ejemplo, de hecho).
  26. #340 Na. Prefiero que te independices ya xD
  27. #334 Et sembla que una queixa per partidisme i manca d'independència en la designació de l'òrgan de decisió de TV3 no té res a veure amb la manipulació? Tots els mitjans estan manipulats. El problema ve de qui et defensa que n'hi ha que no ho estan. Si saps què et volen vendre en cadascun d'aquests mitjans et pots fer una composició de lloc. Per això no soporto el tipus de persona que diu "TV3 no manipula", "la sexta no manipula", "TVE ara no manipula". Seria molt bo tenir una BBC o una France 2, però noi es veu que no hi arribem...
  28. #343 Dons no!! com a molt podria entrar com un tema de possible corrupció de carrecs! si no veus la diferencia sobre "manipulació televisiva" i "corrupció (si fos el cas) administrativa, és que no entens de que em estat parlant fins ara....
    En segon lloc estic segur que a Gran Bretanya molta gent deu dir que "la BBC manipula" el que passa es que això tampoc ho saps! i el fet de comparar la BBC (televisió publica de tota U.K.) amb TV3 es simplement ridicul, però gracies per posar TV3 com la televisió publica de tot un pais (t'informo que Catalunya no es un país, al menys per el moment)
    En tot cas hauries de comparar la BBC amb TVE pero per desgracia la propia televisión española esta "molt" per sota de la propia televisió de Catalunya!
    Si vols comparar TV3 ho pots fer amb la resta de televisions autonòmiques com Canal9 (Ah, no! perdona que la van tanca per que tenia tanta manipulació que amb prou feines tenia un 2% d'audiencia), o amb Telemadrid (Ostres! llastima que Esperanza Aguirre que va fotre fora centenars de treballadors amb un ERE gracies a conseguir unes audiencies de prop del 3%).
    L'única televisió autonómica que pot considerar-se que te una imparcialitat i gestió tan bona com TV3 (amb la diferencia evident de pressupost) és Televisió d'Aragó! (i a molta distancia TVG i ETB)

    Quan algú com Pablo Casado es permet dir "desequilibrado" al president de Catalunya al·legant que no es cap insult, i no rep ni una sola critica en cap mitja de comunciació (vers al contrari) i llavors en un programa de TV3 com "l'està passant" recorda que si no és per perdua d'equilibri o amb un diacnostic mèdic "Si és un insult" i que segurament el seus coneixements els ha tret del seu "master" de la Juan Carlos I....
    Dons per molts (segurament com tu) pensen que es manipulació, jo penso que son els únics que diuen les veritats que no els agraden a Madrid. Amb l'excepció del Intermedio", que el Gran wyoming si que es un oasis en un mar de taurons (i per això ell i Dani Mateo sempre estan en el punt de mira i amb constans denuncies per fer humor políticament incorrecte)
  29. #346 Pero, pero...si he dicho que reírse de Camps y del blaverismo me parece bien. De verdad, me parece que desisto.

    P.D. En ese sketch pone la fecha , y es 5 DE NOVIEMBRE DE 2013. De verdad, hijo.
  30. #348 Joder, pero que el del Sobiràpur es el de 2013 (como se ve en #332). O sea, el de #154. ¿Tengo que decir "la pe con la a" o se entiende?
  31. #350 Pero, pero...¿entonces cuál es el sketch de 2015? Ahora soy yo el que está perdido, francamente.

    P.D. No hagas suposiciones, porque demuestras que eres tú el que no ha leído.
  32. #341 hay demasiada tradición en el panorama humorístico catalán de hacer ese tipo de cosas (Buenafuente con su Neng es un ejemplo, de hecho)

    Buenafuente, ese peligroso clasista supremacista:

    Soy un charnego orgulloso de serlo y sorprendido de que algunos lo quieran maquillar. Me gusta pensar que la mezcla de la sangre andaluza y la catalana dan el punto de tío amb seny que puede explotar en cualquier momento. Me gusta el sur. En Catalunya, ya soy del sur. Respecto al centralismo catalán sería un andaluz.
    vertele.eldiario.es/verteletv/actualidad/Andreu-Buenafuente-primos-lla

    En serio, deja de ver fantasmas donde no los hay.
  33. #344 A veure: TV3 manipulava, manipula i, per desgràcia, manipularà. Tota la resta de greuges que contínuament em llistes no venen al cas. Entre altres coses perquè si revises els meus post i comentaris veuràs que els "del altre costat" quan critico lo seu també m'atonyinen com fas tu. És el problema: no hi ha res que s'assembli més a un fanàtic del Madrid que un fanàtic del Barça. En Adam de Bremen ja va dir que sempre un acaba assemblant-se als seus enemics...
    En qualsevol cas, la BBC es paga per factura i, per tant, es pot permetre informar sense dependre del govern de torn. En el meu cas, això faria que jo només pagués el C33 i TVE2. Que jo sàpiga, no he dit mai que la resta d'autonòmiques siguin bones. Ans al contrari, els espectacles lamentables que donen són evidents en molts casos. Sobre el Gran Wyoming no estic d'acord. És un senyor que sap nedar i guardar la roba i que només centra la seva crítica en un eix molt bipolar... Per exemple, en la qüestió del procés no ha estat massa encertat i no s'ha mullat gaire. Lo del Dani Mateo és el que passa quan un còmic no té massa talent i ha de fer coses tan barrueres per fer-se mirar. En el seu moment, el Mikimoto va fer el mateix, és a dir, un exercici d'iconoclàstia contra la monarquia que no tenia el més mínim per a considerar-se humor ni sutilesa. Puc estar en contra de la monarquia i la puc criticar al 100%, però em puc guardar per a mi les grolleries que no treuen cap a res.
    Sobre el Pablito Casado, en fi..., hem de perdre el temps amb aquest borinot???
  34. #353 Anem a veure:
    1- Em penso que tu i jo tenim una visió força diferent sobre que és manipulació, per a mi no és manipulació que en un programa estigui de tertuliana "Pilar Rahola" de la mateixa manera que no veig manipulació en que un altre emisora ho sigui "Eduardo Inda" (un altre cosa és si moralment té sentit que una televisió tingui com a tertulia un "periodista" amb sentencies per manipular i mentir)
    www.elplural.com/comunicacion/inda-ya-ha-sido-condenado-por-informacio
    2- A diferencia de les altres televisions publiques o privades TV3 està sempre sota la vigilancia de diversos organs de control, principalment la "Comissió de Control Parlamentari" i "El CAC" (Consell de l’Audiovisual de Catalunya)
    Això sense comptar el control de totes els partits o televisions de fora de Catalunya que es dediquen a buscar "manipulació", com el teu amic Monegal a la Sexta.
    3- BBC és un referent mundial que produeix constanment productes de qualitat que pot vendre arreu del món. Voler que TV3 sigui com la BBC es el mateix que voler que el Girona fc. sigui com el Barça i jugui la Champions (ja és un miracle que el Girona estigui a primera divisió igual que ho és que Merlí triunfi a América)
    En aquest punt permet dir-te que ets un "somiatruites" (és que volia posar aquesta paraula que m'agrada molt)
    4- Quan l'estat segurament intervingui TV3 (i no la resta d'emissores) amb l'única excusa que tenen "que solo manipula" tu podras dir que vas ajudar a vendre aquesta versió i formaras part del nou exit audiovisual català (per fi hi haura una Telemadrid o TVE a Catalunya que "no manipula", o potser tenim sort i s'assembla a T5)
    Al menys llavors sabras que és manipulació de veritat!
    5- En primer lloc que tu consideris que Dani Mateo no t'agradi dons perfecte però dir que no te talent es una opinió molt personal de la qual no estic gens d'acord! (pero para gustos colores)
    Sobre lo de coses barrueres és evident que parles del gag de la "bandera" que per cert vaig veure complet per internet (cosa que no poden dir molta gent) i el gag de la bandera no era gratuït, tenia sentit i era divertit (que fos ofensiu per alguna gent o puc entendre) però posar-lo a la picota, denunciarlo, perseguir-lo, etc.. no te nom!
    Per demostrar que el intermedio es un oasis envotat de taurons explica'm una cosa....
    ¿Com es que Dani Mateo està denunciat i perseguit per el gag de la bandera, i a Ana Morgade no per fer exactament el mateix? (nomes tens que posar a google "Ana Morgade Bandera")
    Casualment l'única televisió que ha defensat l'humorista (que jo sapiga) es TV3:
    www.youtube.com/watch?v=HqYKUOIE2WY
    A veure en quina altre televisió te els "pebrots" de fer un programa com Polonia.

    La censura en els mitjans era una de les grans virtuts del Franquisme!
  35. #354 1) Manipular és manipular. Posar la Rahola fins i tot a la sopa, és manipular. Posar l'Inda, com fan a la sexta, en un plató amb 5 periodistes més de totes les tendències, és manipular menys.
    2) El CAC? Però si t'acabo de posar un link de fa tres dies on el CAC es lamenta per cinc mil·lèssima vegada de que la composició de la direcció de TV3 és partidista...!
    3) No cal que TV3 sigui com la BBC. Simplement, que la pagui qui la vulgui veure. Com hauria de passar també amb TVE.
    4) Sí. Jo no he dit enlloc que s'hagi d'intervenir TV3. Contínuament, em dius coses que jo no he afirmat. Jo he dit que, evidentment, TV3 manipula. I molt. D'intervenir-la, res.
    5) Podem discrepar sobre el talent del Dani Mateo. El que jo no he dit és que estigui d'acord amb la seva imputació, ni amb la volada que se li ha volgut donar al cas. De totes maneres, crec que a TV3 no veurem mai ningú mocant-se en la senyera de la manera que ho va fer en Dani Mateo. Per què sera?
  36. #355 jajajajajajajaa posar 5 periodistes de totes les tendencies i insinuar que en les tertulies de TV3 son menys plurals!! xD xD xD
    1- En fi.... tu mateix.... em penso que tens una opinió molt partidista sobre de que vol dir "manipular" i qui "manipula"
    2- i jo el meu link del CAE (consejo audiovisual de España)
    a no perdona.... que només en té Catalunya, València i Andalucia fallo mio!
    Tens rao el control de TVE s'ho reparteixen entre el PP i Psoe (segons qui governa)
    3- Em sembla molt be la teva opinió que no comparteixo! De moment t'hauras de conformar en no mirar-la i seguir tirant merda sobre Televisió de Catalunya (es lo que hay)
    4- Es normal que no has afirmat que consideris que s'ha d'intervenir TV3... de fet... no has dit res al respecte (pero tranquil, a vegades no fa falta dir res... només amb la forma de contestar ja ni ha prou per saber aquestes coses)
    5- Dedueixo per la teva respota (numero 5) que ni t'has mirat el video que t'he enviat, on es pot veure actors de Polonia mocant-se amb la senyera i també amb la l'estelada, això diu molt de tu!!

    Creia que Parlava amb algú que escolta, pero ja vec que nomes dius el seu discurs i ni et molestes en contrastar les dades
    No vull perde més el meu temps parlant amb un disc rallat qual miting d'un partit polític

    Jo seguire disfrutant de TV3 (tu ni ho se ni m'importa)
  37. #357 Pero si ese sketch es el Sobiràpur.

    De verdá, si te confundiste no te pongas tan agresivo.
  38. #249 Se parece si lo ves de lejos. Yo vivo en Cataluña y no he visto nada parecido a la violencia en el movimiento independentista.

    Una región con identidad nacional quiere la independencia. Hasta ahí es lícito e incluso tendría que ser legal.

    Otra cosa es lo del referéndum de juguete que se hizo. Estaremos de acuerdo en que objetivamente no es válido.
  39. #360 Estas de coña, no?... O es que no ves los noticiarios desde hace años?... Los CDR no existen?... El asalto y sitio a los GC, tampoco existió?... Me parece que tu vives en un mundo imaginario...

    Las "identidades nacionales" se fabrican con propaganda todas las que quieras, donde y cuando quieras. No tienen valor alguno.

    Opinar es lícito, incluso defender las ideas mas peregrinas, mientras no te saltes las leyes... PERO dar golpes de estado separatistas, no. Eso no es ni lícito, ni ético, ni democrático.
  40. #259 No es que salgan a veces, es que salen siempre. Pero frente a la imagen de idealistas soñadores de los independentistas, tenemos la imagen franquista y violenta de los unionistas. Claro que se ríen de ambos bandos, pero no es lo mismo llamar crédulos a unos que fascistas a otros.
  41. #361 Asalto y sitio a la GC ??? Eran 4 gañanes pacifistas. Si eso es asalto y sitio yo soy de ETA.

    Los CDR ? Son 4 gañanes que cortan carreteras y pintan lazos amarillos. Dime tu el peligro.

    Como para desplegar el ejército.
  42. #365 los pacifistas destrozan coches, sitian edificios y cortan carreteras? Que pacifistas mas poco pacíficos! :roll:

    Ya. Si ya sabemos que los separatistas son cuatro gañanes... pero sabes que? Los gañanes tambien tienen que cumplir las leyes. Y cuando no lo hacen, ser juzgados.

    Violencia, hubo y hay... Los jueces ya decidirán si la violencia fue la suficiente como para sustanciar el delito de rebelión, o si se quedará en sedición. La diferencia tampoco es mucha, de 30 a 25 años. Poco más o menos... vamos que en 15 igual ya estan en la calle!
    8-D
  43. #366 En estos términos igual yo también soy un sedicioso. O a lo mejor soy de ETA. Total, a lo mejor yo soy violento.

    Lo de si ha habido suficiente violencia ya te lo podría decir yo, todo está filmado en video.

    Ahora bien... La neutralidad de la justicia española...
  44. #367 Hombre, si te dedicas a destrozar coches, enfrentarte a la policía, y a sitiarlos en edificios? Si. Pacifista del todo! xD

    Mira. Toda españa ha visto el golpe de estado desde el primer dia hasta el último. Y hemos visto, y seguimos viendo, los actos violentos de los golpistas.

    Que quieres negar la realidad, y vivir en un mundo de fantasia? Pues tu mismo, pero no esperes que lo haga, ni el resto de España, ni los jueces.
  45. #364 ¿qué el 50% de la población son fachas y analfabetos que quieren destruir Cataluña desde dentro? ¿Qué el otro 50% son demócratas soñadores que solo buscan el bienestar de su pueblo y liberarse de las cadenas del Estado opresor? No lo veo
  46. #368 Hubieron desperfectos en 2 coches y no hubieron heridos.

    No digo que no se haya incumplido la ley, y lo más grave, que no se haya creado división, pero alegar que hubo rebelión porque hubo violencia es un poquito exagerado.
  47. #370
    Que crees que hubiera pasado si los guardias civiles en vez de quedarse sitiados, salen a la calle? Muertos y heridos habria habido.

    Y lanzar a miles de descerebrados contra las fuerzas se seguridad, entonces y en el 1-O, no es violencia?

    Solo la enorme profesionalidad del CNP y la GC evitó que hubiera heridos graves, o muertos.

    De todas maneras eso lo tendrá que ver el juez, y la diferencia entre violencia (rebelión), o no violencia (sedición) no es mucha: 20-25, en vez de 25-30 años...
comentarios cerrados

menéame